CORONATOEGANGSBEWIJS (CTB)

Tijdens de persconferentie op dinsdagavond 2 november maakte het demissionaire kabinet bekend dat sporten op sportlocaties per zaterdag 6 november vanaf 18 jaar alleen nog mogelijk is met een QR-code. Per 13 november geldt ook dat er geen publiek is toegestaan. 

De huidige maatregelen zorgen er voor dat iedere badmintonner vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) moet tonen wanneer diegene wil trainen of een wedstrijd wil spelen. Novum is verantwoordelijk voor de controle hierop.

Als bestuur adviseren wij jullie om je CTB mee te nemen. Zonder CTB is badmintonnen op dit moment niet mogelijk. Wij hopen dat deze maatregel van korte duur zal zijn.

Per 28 november is de 1,5 meter afstand verplicht en geldt bij verplaatsing een mondkapjesplicht.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen ons Badmintonprocotol aan zodra de nieuwe versie van het generieke protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF beschikbaar is.

Zodra er meer informatie bekend is delen wij dit direct. We houden jullie op de hoogte.

Regels voor bezoek aan een horecalocatie

Brengt u een bezoek aan een horecalocatie? Neemt u dan uw coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs mee. Vanaf 13 november is alle horeca geopend tot 20.00 uur s ’avonds. Bekijk alle regels die gelden voor een bezoek aan een horecalocatie.

Meer informatie omtrent het coronatoegangsbewijs

       

        Basisregels om verspreiding

        te voorkomen

        Protocol Badminton Nederland

        

        Protocol Novum