het laatste nieuws

Als bestuur zijn wij unaniem van mening dat wij allemaal vanuit onze gezamenlijke  en individuele verantwoordelijkheid er alles aan moeten doen om verspreiding van het Coranavirus tegen te gaan. Dit betekent dat wij in ieder geval de zondagen 15, 22 en 29 maart niet spelen in Sporthal De Brug. Afhankelijk van de situatie eind maart  zullen wij dan besluiten en communiceren wat we in april gaan doen. We snappen dat dit geen leuk besluit is maar de (volks)gezondheid gaat voor alles! En uiteraard hopen wij mede door dit besluit dat besmetting van onze leden, familie en vrienden aan ons allen voorbij zal gaan.
Het bestuur van Novum.

Verscherpte maatregelen tegen verspreiding Coronavirus

De gemeente Groningen volgt de adviezen van het RIVM op met betrekking tot het Coronavirus. Dit betekent dat sportlocaties waar meer dan 100 personen zich tegelijk bevinden, met uitzondering van onderwijs, niet voor publiek geopend zijn. Sportcentrum Kardinge en Europapark gaan deels op slot, alleen scholen kunnen er nog terecht. Het ijsseizoen in Kardinge is daardoor voortijdig afgebroken. De sporthallen en gymzalen blijven wel open, omdat er naar verwachting niet meer dan honderd mensen komen. Dat geldt ook voor de zwembaden de Parrel en het Helperzwembad. Bijeenkomsten van meer dan honderd mensen zijn verboden om de verspreiding van het virus te voorkomen.
> Lees hier alle maatregelen

Corona-maatregelen: evenementen met meer dan 100

personen in hele land afgelast, blijf bij verkoudheid en

koorts thuis - https://nos.nl/l/2326868

route novum.png
 
 
 

Alle maatregelen blijven iig van kracht tot en met 28 april, zo heeft het kabinet besloten! We zijn er nog niet doorheen, maar lijken voorzichtig de goede kant op te gaan. Laten we standvastig blijven   met elkaar!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now